Som ejer af et hjem virksomhed er det temmelig nemt at blive overvældet med din daglige liv og ansvar. Her er 7 enkle måder hvorpå du kan organisere dit daglige liv.
(1.) du har brug at vide hvor du er og hvor du ønsker at gå i hvert område i dit daglige liv. Der er 8 områder, der blander sig, fletter og kombinere sammen til udgør dit daglige liv. At vide hvor du er, og hvor du ønsker at være, i disse områder vil hjælpe dig enormt. Disse 8 områder omfatter:
Self – hvad gør du tror? Hvad du værdi? Hvad er din moral? Hvordan er din spiritualitet og dit forhold til dig selv?
Support System – det er de mennesker, der støtter dig, såvel som dem, der modtager støtte fra dig.
Arbejde – du ved allerede, at du er en forælder, men hvad andre karriere eller job har du? Hvilken virksomhed vil du eje eller køre
Penge – hvad vil du tjene? Hvad kan du gemme? Hvad bruger du?
Hobbyer og sjov – hvad du gøre for at slappe af, tanke op og genoplade?
Sundhed og skønhed – hvordan du passe på din krop, både inde og ude?
Kærlighed – hvad er din mest intime forhold? Er det sundt?
Forside – hvad er dit lytterum? Der er i det? Hvad betyder det?
(2.) Opret en plan for at få hvad du har brug for og vil have ud af livet! Dette er også kendt som målopnåelse. Afklare de specifikke handlinger, du skal tage for at nå disse mål vil hjælpe dig holde styr på tingene med dine prioriteter. Tag et kig på hver af de 8 områder af dit liv og oprette en liste over de specifikke handlinger, du skal tage til at opnå dine mål i hvert område. Derefter tage et kig på denne liste og beslutte, hvilket område kræver mest arbejde. Af simpelthen arbejder på at forbedre dette område, sker andre 7 områder af dit liv også positivt.
(3.) fjerne hvad der ikke fungerer for dig! Nogle ting, der vil holde dig livin i kaos og ulykke omfatter: rod og uorganiseret, brudt varer eller tid spilder opgaver. Disse elementer vil kun stress dig og bære dig, så når du lave en liste over dem, det er tid til at begynde at fjerne dem fra din dagligdag.
(4.) Opret en positiv, opløftende støttesystem, som du kan omgive dig med! Negative mennesker vil kun holde dig tilbage. Positive mennesker vil hjælpe du føler dig mindre stresset, mere organiseret og gladere! Start ved at anerkende den støttende mennesker i dit liv, hvordan de støtter dig og hvordan du kan anerkende dem for denne støtte. Dette vil sikre, at du fortsætter med at modtage deres værdifulde støtte og opmuntring. Derefter tage et øjeblik at anerkende de negative mennesker, der er omkring dig og begynde langsomt luge dem ud af dit liv.
(5.) Administrer din daglige stress! Tro det eller ej, har daglige stress en enorm virkning på din krop, sind og ånd. At være proaktiv i håndtering af dine daglige stressfaktorer vil hjælpe dig med at bevare overblikket og leve en fornøjelig daglige liv.
(6.) jeg er sikker på at du har hørt det sagt før, men er det virkelig vigtigt at: administrere din tid fornuftigt! Spild ikke tid på opgaver, der udføres kun for at behage andre mennesker. Dette vil efterlade dig følelsen vrede og vrede. Spild ikke tid på aktiviteter, der ikke er heller i overensstemmelse med dine prioriteter. I stedet blive fokuseret på at udføre de opgaver, der er nødvendigt for dig at nå dine mål. Begynde hver dag ved at beslutte, præcis hvad det er, at du vil opnå dag. Derfra kan du udpege opgaver har brug for afsluttet, uddelegeres eller selv slettet.
(7.) holde styr på dine fremskridt! Dette vil hjælpe dig med at forstå, hvad der foregår godt for dig og hvorfor, samt hvad ISNA€™ t arbejder for dig og hvorfor. Tager notits af disse ting vil hjælpe dig til enten fortsætte med at gøre dem eller gøre nogle ændringer.
Hvis du vil begynde at mærke ting at blive og at være organiseret, så er jeg varmt anbefale, at du starte, inkorporere disse 7 enkle måder at organisere dit daglige liv, i dit liv i dag. En organiseret daglige livsstil er nøglen til vellykket nyder dit daglige liv!