For de personer, der har haft kredit problemer i fortiden, kan at få et lån for noget, som de har brug for synes som en næsten uopnåelig drøm. Efter alt, hvad långiver vil give penge til nogen, der har haft problemer tilbagebetale lån eller kredit i fortiden?

Du kan blive overrasket over, faktisk… der er en række långivere villige til at yde lån til folk med mindre end perfekt kredit, og nogle af dem specialiserer sig endda i det.

Der er et par ting, du kan gøre for at forbedre dine chancer for at få et lån selvom du har dårlig kredit; Det er et spørgsmål om at vide hvor man skal lede, og hvad man skal bede om.

Ved hjælp af en medunderskriver

En af de mere almindelige måder at opnå et lån, når du har fået dårlig kredit er brugen af en medunderskriver. Hvis du er fortrolig med udtrykket, er en medunderskriver en anden person, der også underskriver låneaftalen, gør sig lige så juridisk ansvarlig for tilbagebetalingen af lånet, som du er.

Generelt, medunderskriver er en person, der har god kredit, så deres kredit score saldi ud din egen. Desværre, hvis du ikke tilbagebetale lånet derefter din medunderskriver er ansvarlig for tilbagebetalingen.

Må ikke bekymre dig, skønt; medunderskriverne ikke er den eneste måde at du kan få et lån, selv hvis din kredit behøver lidt hjælp.

Overvejer alternative långivere

En anden måde at finde et lån, som du vil kunne få er ved at overveje alternative långivere. Finansieringsselskaber og andre udlån virksomheder baserer en stor del af deres forretning på personer, der har haft problemer med kredit. Online långivere give nogle af de samme tjenester, ofte med lavere rentesatser afhængigt af den sikkerhedsstillelse, som du bruger.

Der er långivere, der er villige til at arbejde med de fleste mennesker, kredit problemer eller nej… Du skal bare tage tid til at udforske dine muligheder og finde dem.

At vælge den rigtige sikkerhed

Selvfølgelig, når du har fundet långivere, der er villige til at udstede dig et lån, nødt du stadig til at sikre det med sikkerhed. For at få den bedste rente, som du kan, er det vigtigt at vælge den bedste sikkerhed… Det betyder som regel, noget, der har en høj værdi (højere end lånebeløbet du anmoder om), og noget, der har en let videresalg markedet adgang til således at långiver kan nemt vurdere varens værdi.

Friværdi er en almindelig type sikkerhedsstillelse anvendes til negative kredit lån, men hvis du ikke har tilstrækkelig egenkapital derefter andre fælles sikkerhedsstillelse elementer er automotive titler, ejendom gerninger, og ædle metaller eller antikviteter.

Revurdere dine lån behov

Ikke burde du kunne få et lån for det beløb, du spørger med din nuværende sikkerhedsstillelse, kan du stoppe og genoverveje din spørge beløb. Forsøge at reducere det beløb, du ønsker ved at fjerne alle unødvendige udgifter fra deres skøn, og i betragtning af hvor meget penge du har brug for nu og hvor meget kan vente til senere.

Ved faldende lånebeløbet, vil du øge værdien af din sikkerhedsstillelse i forbindelse med lånet… og dette medvirker til at sikre, at långiver vil få alle deres penge tilbage, selv inklusive omkostninger forbundet med tilbagelevering og sælger sikkerhedsstillelse varen, hvis du undlader at tilbagebetale lånet.

Jo mere sikker en långiver handler om at være tilbagebetalt, jo mere tilbøjelige vil de være at udstede dig et lån uanset dit kredithistorie.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: