Upper Saddle River, NJ – maj 2004 – kompensation Resources, Inc. har frigivet resultaterne af sine 2003-2004 College Graduate løn-undersøgelse. Formålet med denne undersøgelse var at opnå erstatning data og oplysninger om rekruttering og ansættelse tendenser for nylig og nye college kandidater. Undersøgelsen stikprøven kompensationsdata fra 71 organisationer, herunder 1.253 arbejdspladser.

Resultaterne angiver ikke nogen overraskende eller uventede resultater, og for det meste, de er i overensstemmelse med andre undersøgelser, der dækker bredere medarbejder kompensation tendenser. Blandt de vigtigste resultater var den samlede kontant kompensation, som består af løn og bonus/incitamenter, steg med en respektabel 6,1%, selv om lønningerne steg kun med en beskeden 0,8%. Dette stemmer overens med tendensen til øget brug af variabel løn elementer af mange organisationer. Variabel løn gør det muligt for virksomheder at tilbyde konkurrencedygtige løn med opadrettede potentiale, mens kontrollerende fast overhead for lønudgifter og til en vis grad, mindske virkningerne af højere lønninger på fordele omkostninger (dvs. ferie og afspadsering fordele, pensionering, nogle forsikringer, osv.). Nogle yderligere højdepunkter:

Resultaterne for 2004 viser, at sektoren for finansielle tjenesteydelser er top betalende industri for nylig college kandidater ($60,900).

Virksomheder udnytter i øjeblikket en bred vifte af metoder til at rekruttere nyuddannede college. De tre mest lige så populære metoder er College karriere centre, medarbejder og virksomhed knyttes henvisninger og Internet Job Boards.

Fleste af besvarende selskaber har omsætning satser for nylig college kandidater på 15% eller derunder.

Kompensation Resources, Inc. (CRI) giver kompensation og hr rådgivning til opstart, nye og midt markedet virksomheder. CRI har specialiseret sig i udøvende erstatning, bestyrelsen Advisory Services, løn Administration, Performance Management, løn Administration, salg erstatning og ekspert vidne tjenester.

For mere information om vores konsulentydelser, bedes du kontakte os på (201) 934-0505 eller besøg vores hjemmeside på www.compensationresources.com.