Du husker sikkert stadig tilbage på de gode tider, dengang du mødte dine veninder, og I bare havde en fest hver dag. I var unge og havde hele livet foran jer, og bekymringer om fremtiden var noget, der lå meget fjernt fra jeres tankesæt. Med fest og farver til den lyse morgen og dybe samtaler med alt for meget rødvin, blev I pludselig over tid alle sammen voksne med hver jeres liv. Kærester, børn og arbejde fylder rigtig meget, og måske bor I endda i hver jeres landsdele. Heldigvis kan I indhente alt det forsømte ved at sætte en hel weekend af til hinanden og tage på et velfortjent spaophold sammen. Mangler I penge? Her kan du finde det bedste overblik over dine muligheder.

 

En investering i venskabet

I savner sikkert at bruge mere tid med hinanden. For at kunne have tid og rum til at mødes og bruge tid sammen ligesom i de gode gamle dage, er et spaophold altså bare en fantastisk løsning for jer alle.

  • Modtag skønne ansigtsbehandlinger kombineret med massage, manicure og alt den selvforkælelse, I kan komme i tanke om. Giv jer selv lov til at sænke skuldrende og komme helt i ned gear. Det føles skønt!
  • Vand og sauna. Tag ud på en rask svømmetur eller nyd en tur i jacuzzien efterfulgt af en glohed sauna. Det er guld værd for den trætte, stressede krop.
  • Gastronomi og rødvin. Kombinér jeres ophold med en skøn middag med en god vinmenu. I kan jo lige så godt gå all in, når I endelig har en weekend for jer selv. Tænk sig at nyde så mange retter mad uden at skulle tænke på opvask efterfølgende – ren luksus!
  • Tid til sladder og samtaler. Sidst men ikke mindst får I endelig mulighed for at sludre og dele sladder imellem hinanden og holde jer opdaterede på hinandens liv. Det er altså bare nogle andre samtaler, I får, når I sidder sammen om en flaske rødvin, end når I skriver på gruppechatten i Messenger. Og tak for det!

 

Spaophold i udlandet

Der findes masser af udsøgte spasteder i Danmark, men I kan ofte få det billigere i udlandet. Slå det sammen med en storbyferie og få maksimalt udbytte af jeres ophold. På en forlænget weekend kan I nå at komme langt væk hjemmefra og få luftet sjælen på en helt anden måde.