Du kan også downloade til offline visning, som er perfekt til pendling eller lange rejser. Denne bog er tilgængelig i lydbogsformat, så du kan nyde at lytte til den i komfort i din bil, mens du kører eller pendler. Hvis du er fascineret af økonomi, har du det sjovt at lytte til indsigtsfulde lydbøger om økonomi. De første optagede lydbøger var beregnet til synshandicappede; de fleste af disse tidlige lydbøger var uddannelsesrelaterede, stående i direkte konkurrence med radioprogrammer, som var lydmedier, men beregnet til underholdning. Hvis du slukker en lydbog efter de første 10 minutter, fordi du ikke er enig med forfatteren, kan du gå glip af nogle vigtige råd senere i bogen.

Der er mange klar til at downloade lydbøger online, og det første sted, du kan gå på udkig efter en lydversion af din yndlingsbog, er en online boghandel. Hvis du leder efter et indgangspunkt til Amazons hjemme smarte enheder eller ønsker en overkommelig teknisk gave denne jul, kan det være værd at overveje Echo Dot. Hvis du leder efter en gave til dit gadget-elskende familiemedlem eller en person, der nyder at se tv, har Amazon fået dig dækket. Hun havde kendt Richard Madeley i årevis, så hun bad ham også om råd og kom dristigt i kontakt med Jonathan Ross, som hun havde beundret langvejs fra.

3. generation af Echo Dot er Amazons mest populære smarthøjttaler. Den helt nye Echo Dot (4. generation) er her, og det er nu 42 procent rabat på Amazon. Så for at sikre, at du ikke går glip af en aftale, gratis lydbøger (https://gratislydboeger.dk/) har vi gennemsøgt webstedet og valgt de allerbedste besparelser på Amazon-enheder lige nu. Kom på tværs af en masse ready-to-Download lydbøger fra internettet, og den største mulighed, du kan muligvis ærligt shoppe rundt til en lyde type på den bedste e-nyhedsbrev kan meget vel være en web-baseret boghandel. Lydbog, der kan downloades – det nyeste format af lydbøger, der skal frigives, disse digitalt formaterede versioner tillod produktion og distribution af større skønlitterære værker i dette format. Displayet fungerer med Alexas stemmestyringsfunktion, som giver dig mulighed for at se nyheder og tv-programmer samt lytte til sange og radiostationer. Det er i stand til stemmeinteraktion, musikafspilning, lave opgavelister, indstille alarmer, streame podcasts, afspille lydbøger og levere vejr, trafik, sport og andre realtidsrapporter.

Og da enheden er lavet af en global leder inden for hukommelseslagring, kan du forvente, at denne afspiller har rigelig hukommelseslagring til at gemme din musik, lydbøger, podcasts og andre digitale lydfiler, som du vil lytte til. Hvis du ønsker at få børnene til at læse mere, så Amazon Kindle Kids Edition er en fantastisk måde at gøre det. Flere og flere mennesker henvender sig til lydbøger for at drage fordel af den tid, de bruger pendling, motion, gør husarbejde eller havearbejde. Mere kompakt end Echo Dot 3. generation, det er fantastisk til mindre rum eller til dem, der kan lide, at deres gadgets blandes ind i deres omgivelser. De forvandler kedelige opgaver som rengøring af dit værelse og gør at gå til en løbetur flyve forbi.